Hoe leren Golfen?

Hier behandelen we een beginners gids voor golf. Hoe golf te spelen, waar te spelen, de basis van de golfswing, de apparatuur die u nodig hebt, en het allerbelangrijkste - tips om beter te worden en plezier te hebben

We beginnen met de beste manier om het spel te leren voordat we in de swing en uitrusting duiken.

Elke sectie heeft links naar meer diepgaande artikelen over elk onderwerp, dus ik hoop dat deze gids fungeert als een one-stop-shop voor uw golf reis. Gebruik het menu hieronder om naar een diepere sectie te gaan.

Waar golf spelen & oefenen

Er zijn drie belangrijke plaatsen waar je kunt leren golfen:

  • Driving ranges
  • 9-holes pitch en putt banen
  • 18-holes golfbanen

Beste manier om golf te leren

De beste plaatsen om het spel te leren zijn de bovenste twee.

Driving ranges bieden vaak de mogelijkheid om materiaal te huren, wat betekent dat je kunt komen, 50 of 100 ballen kunt pakken en gewoon kunt proberen de bal te raken. Ik zou zeker aanraden om een paar pogingen te wagen op een golfbaan voordat je naar de golfbaan gaat - het helpt als je consequent contact kunt maken met de bal!

Hier is een korte gids om je te helpen je tijd op de golf range onder de knie te krijgen als je meer wilt weten.

Als je eenmaal op de golfbaan bent, probeer dan een 9-holes short course, of een pitch en putt baan. Deze bieden een geweldige volgende stap voor het leren hoe om golf te spelen, de kortere holes nemen de druk van de mogelijkheid om de bal 300-yards whack en kunt u de basis van chippen en putten te leren.

Als je de twee bovenstaande stappen onder de knie hebt, kun je overwegen om naar een volledige 18-holes baan te gaan. Maar voel je niet verplicht om een volledige scorekaart bij te houden, de beste aanpak is om je eerste paar rondes op 18-holes banen als leerervaringen te behandelen - sla een slag, vind je golfbal, doe het nog een keer, pak dan de draad weer op en ga naar de volgende hole als je er genoeg van hebt.

Deze aanpak neemt de druk weg van het moeten slaan van geweldige golfshots en kan u en uw vrienden in een behoorlijk tempo laten spelen. Maak je dus geen zorgen als er golfers achter je staan, vraag gewoon of ze op deze hole of de volgende hole willen doorspelen - zo kun je ontspannen en genieten van je tijd op de baan.

Leren hoe je golf moet spelen en scoren

Het doel van golf is om de bal met zo weinig mogelijk slagen in de hole te krijgen. Beginnende golfers vallen normaal gesproken in twee kampen wanneer ze met het spel beginnen:

Zet me op een baan en laat me er een swing op maken. Ik blijf op de schietbaan tot ik mijn swing geperfectioneerd heb, dan ga ik de golfbaan op. Als je beter wilt worden in het spel is het het beste om deze benaderingen te combineren. Wat tijd doorbrengen op de golfbaan helpt je echt om het gevoel van het zwaaien met een golfclub op te bouwen en stelt je in staat om consistent contact te maken met de bal.

Laat je echter niet misleiden door te denken dat de bal perfect raken op de golfbaan je een geweldige golfer zal maken. Tijd op de golfbaan is nuttig, maar zorg er ook voor dat je op een 9-holes short course speelt wanneer je kunt.

Op de baan zult u plotseling de bal in 6-inch diep gras vinden en een boom die uw backswing blokkeert - dit zal de eerste keer zijn dat u zich realiseert dat golf niet alleen gaat om het maken van perfecte swings op de golfbaan.

Op een golfbaan spelen stelt je ook in staat om bredere vaardigheden te ontwikkelen zoals het plannen van waar je je slagen moet slaan, hoe je moet mikken en het controleren van de afstand van je slagen. We noemen dit course management vaardigheden, ze zijn een groot deel van het helpen van je score goed.

Leer de grondbeginselen van de swing

Golf swing mechanica kan erg ingewikkeld lijken wanneer je in de theorie duikt, maar het spel hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Je doel is om:

  1. Krijg de bal in de lucht.
  2. De bal in de juiste richting te laten bewegen.
  3. Te controleren hoe ver de bal gaat.

Golflessen voor beginners

Als je je golfspel wilt verbeteren, zoek dan een lokale pro die het leren van het spel leuk maakt.

Er is geweldige informatie online, maar met persoonlijke coaching kan een pro precies zien wat u doet en zal uw vooruitgang versnellen. Groepslessen voor beginners zijn een geweldige manier om andere beginnende golfers te ontmoeten en nieuwe golfmaatjes te vinden.