Veel golfers begrijpen dat succes op de green niet alleen een kwestie is van talent of ervaring, maar ook van het hebben van de juiste uitrusting. Of je nu een beginnende golfer bent die aan je techniek werkt of een ervaren speler die je spel naar een hoger niveau wil tillen, de volgende must-have golfspullen helpen je om je golfspel te perfectioneren.

In het huidige tijdperk van technologie en e-commerce, is het kopen van golfspullen nog nooit zo handig geweest. Of je nu een professional bent of pas net begint, goede kwaliteit golfspullen zijn cruciaal voor het verbeteren van je swing en algemene speelervaring. En waar beter om deze te vinden dan in onze webwinkel, die een breed assortiment aan topkwaliteit golfspullen biedt voor elke golfer.

Golfen is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het is een sport die velen fascineert en uitdaagt. Om goed te kunnen golfen, heb je niet alleen kennis van golftechnieken nodig, maar ook de juiste uitrusting. Bij onze webwinkel kan je nu de nieuwste golfspullen ontdekken.

Hebt u zich ooit afgevraagd waarom een golfbaan 18 holes heeft? Dit is het universele formaat dat vandaag de dag op golfbanen over de hele wereld wordt gespeeld. Maar 18 holes was niet altijd de standaard. Soms hadden golfbanen 12, 23, 15 of een willekeurig aantal holes. Dus wanneer werd 18 de vuistregel?

Je kunt je afvragen of je echt golfschoenen nodig hebt. Helpen ze mijn golfspel of laten ze me er alleen uitzien alsof ik weet wat ik doe? Het simpele antwoord is, ja, je hebt echt golfschoenen nodig. En hier is waarom. Eerst en vooral is de golfswing een basis draaibeweging. Je draait naar achteren, dan draai je naar voren.

Tegenwoordig worden golfballen aangeduid als 2-delig, 3-delig, enz. in verwijzing naar de verschillende lagen rubber waaruit de kern van de bal bestaat. De covers zijn meestal gemaakt van urethaan of surlyn.

In augustus 2009 stemde het IOC over welke twee sporten in 2016 aan het programma zouden worden toegevoegd, waarbij golf samen met rugby werd gekozen. Er was zowel een mannen- als een vrouwenwedstrijd in 2016 in Rio. De vorige keer dat golf werd gespeeld op de Olympische Spelen was meer dan 100 jaar eerder, in 1904.

Golf handicap berekeningen gebruiken een esoterisch systeem van "course rating" en iets dat "slope" heet om precies te berekenen hoeveel slagen iedereen zou moeten krijgen.

Scores in golf zijn soms een mysterie voor wie niet vertrouwd is met de sport, want in golf - in tegenstelling tot de meeste andere sporten en spelen - is het de persoon met de laagste score die wint.

Het is het tegenovergestelde van een tenniselleboog, die pijn doet aan de buitenkant van de elleboog. Een golfelleboog doet pijn aan de binnenkant en wordt veroorzaakt door een ontsteking van de pees waar de spieren van de onderarm aan het bot vastzitten. Wanneer de pees overbelast raakt, wordt het botuitsteeksel aan de buitenkant van de binnenelleboog verergerd en veroorzaakt pijn.

Hier behandelen we een beginners gids voor golf. Hoe golf te spelen, waar te spelen, de basis van de golfswing, de apparatuur die u nodig hebt, en het allerbelangrijkste - tips om beter te worden en plezier te hebben